Nieuws

Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi, 23 t/m 29 augustus 2021

Goed nieuws vanuit de Open Toernooi Commissie: het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi gaat dit jaar zeer waarschijnlijk door! Met een klein voorbehoud: de KNLTB moet het nog toestaan. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat de coronaregels de komende tijd verder versoepeld zullen worden. En dus kunnen we voor augustus alvast uitkijken naar een zinderend toernooi op onze eigen TVS.

Het wordt alweer de 11de keer dat de TVS het toernooi organiseert voor tennissers uit de wijde omtrek. Een uitgelezen kans voor dubbelpartners van elk niveau die zin hebben in een beetje actie én gezelligheid. Ben je van 23 t/m 29 augustus niet op vakantie, dan is ons tennispark dé plek waar je moet zijn! We laten je nog weten wanneer de inschrijving opent.

De OTC heeft er weer veel zin in. Wel kunnen ze nog heel goed hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het opbouwen van de club tot toernooiterrein, of bij het bemensen van de bar tijdens de toernooiwedstrijden. Zeker als je nieuw bent op de club is het een heel goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Meld je dus vooral aan als vrijwilliger tijdens het toernooi, dat is hartstikke gezellig! Stuur een e-mailtje naar bareven@tvstevenshof.nl en zij nemen contact met je op.

Wat is er voor een vrijwilliger zoal te doen?

  • De opbouw van het terrein op de donderdagavond voorafgaand aan het toernooi (opzetten feesttent, ophangen sponsorborden etc.).
  • Diverse bardiensten (4 uur, s avonds of ook overdag in de weekeinde).
  • Het bereiden van maaltijden en broodjes (4-5 uur, 's avonds of ook overdag in het weekeinde).
  • Vaatwasser vullen en uitruimen (4 uur, 's avonds of ook overdag in het weekeinde).

 

« Terug

» Nieuws archief