Nieuws

In the jungle, the quiet jungle ...

Het Bestuur blikt terug op het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi 2018 en bedankt de vrijwilligers voor hun enorme inzet.

In the jungle, the quiet jungle ...

Nee, daar werd niet geslapen. Een super strak georganiseerd Open Toernooi, waarbij zoveel vrijwilligers betrokken zijn dat we zelfs vrijwilligers hebben die de vrijwilligers vrijwillig helpen. Niet alleen de “supervisor” is een uniek fenomeen, maar ook de met veel toewijding gemaakte hapjes en wat te denken van een echte bokaal voor de winnaar naast de andere prijzen. Mooier kan het bijna niet!

Met zo'n trofee kun je nog eens thuiskomen. Je weet dat de buren gluren, dus met trotse tred en de beker nonchalant in de hand doe je er wat langer over om de voordeur te openen. Is dat nou bewust? Of komt het toch ook door de drankjes. Langer gebleven dat gepland: het was ook zo gezellig!

Een toernooiorganisatie, die alles in het werk stelde om iedereen in te plannen. Nauwelijks “walk overs “. We zien het wel eens anders. Nee, geen slapende leeuw maar allemaal actieve stokstaartjes.

Moet dit nu op onze website worden gemeld? Ja natuurlijk, trots als we zijn mogen we onszelf nog wel even blijven kietelen met dit “unieke toernooi”.

Zie hier en daar de bekers ook nog pontificaal op de televisie staan, zodat men wat langer van de winst en het toernooi kan nagenieten. 

Waarom wij als organisatie dan ook niet!

Namens het bestuur: DANK DANK DANK!

« Terug

» Nieuws archief