Nieuws

TV Stevenshof vertegenwoordigd bij 'Stevenshof Vitaal', 4 december 2018

Vorige week tekenden de wijkvereniging Stevenshof, diverse gezondheids -en welzijnsorganisaties, de gemeente Leiden en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een overeenkomst om gezamenlijk op te trekken  om activiteiten te organiseren om de gezondheid en het welzijn van de wijkbewoners van de Stevenshof te bevorderen.

 

De bijeenkomst vond plaats in het 'huis van de buurt'. Ook wij waren er als tennisvereniging met drie vertegenwoordigers bij.  Het thema was 'Stevenshof vitaal'.  En tennis kun je natuurlijk op ieder niveau en iedere leeftijd (blijven) beoefenen en daar wordt of blijf je natuurlijk vitaal en vooral ook blij van.

We hadden gehoopt om meer belangstellenden vanuit de wijk. Mogelijk dat zo'n aftrapbijeenkomst met de organiserende ondernemingen toch minder geïnteresseerden uit de wijk trekt. Wij waren als tennisvereniging in ieder geval duidelijk aanwezig en hebben onze contacten in de wijk kunnen versterken met de deelnemende organisaties en ideeën opgedaan voor een intensiever gebruik van ons park.

Hoewel Bernard, Ger en Ruud zeer hun best deden was er helaas slechts mondjesmaat belangstelling voor de tennisactiviteiten die wij aanboden.
 

Nu maar erop rekenen dat de initiatieven die voortkomen uit deze kick-off bijeenkomst ook een activerende en positieve uitkomst gaan krijgen voor onze club.

Heb jij ideeën om samen met anderen iets te ondernemen op ons park die de gezondheid en het welzijn van de wijkbewoners bevorderen laat het dan weten (e-mail: bestuur@tvstevenshof.nl).

Wij kunnen/zullen het oppakken om subsidies voor goede ideeën/activiteiten te verkrijgen.

 

« Terug

» Nieuws archief