Nieuws

De Duurzaamheids- en Onderhoudscommissie ontvangen elk een cheque van € 800.

Zoals jullie je waarschijnlijk wel kunnen herinneren heeft de Sponsorcommissie tijdens het Open Toernooi in 2018 weer haar jaarlijkse loterij georganiseerd. 
Een groot aantal sponsoren bleek bereid om mooie prijzen ter beschikking te stellen, waardoor veel mensen geïnteresseerd waren in het kopen van loten.
Mede dankzij het enthousiasme van de lotenverkopers is de loterij dan ook een groot succes geworden. De loten waren in een korte tijd totaal uitverkocht!

 

 

Er is veel geld opgehaald voor de vereniging. Hierdoor kon de Sponsorcommissie zowel de Duurzaamheids- als de Onderhoudscommissie blij maken. Beide commissies ontvingen een cheque van € 800 vanuit de opbrengst van de loterij. Zaterdag 2 februari jl. werden de cheques in ontvangst genomen door Ruud Koene (Duurzaamheidscommissie) en Hans Wolvers (Onderhoudscommissie).

Ook dit jaar gaat de Sponsorcommissie weer haar loterij organiseren. De eerste voorbereidingen zijn hiervoor gestart. Sponsoren worden bijvoorbeeld nu al benaderd voor sponsering van het OT of om prijzen beschikbaar te stellen.

Spreekt het werk van de sponsorcommissie je aan of wil je er meer over weten, neem dan met ons contact op. Versterking van de commissie is van harte welkom!    

« Terug

» Nieuws archief