Nieuws

Terugblikken op het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi

Als Open Toernooicommissie van de TV Stevenshof kijken wij met veel plezier terug op een zeer geslaagde 9de editie van het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi, dat plaatsvond van 19 t/m 25 augustus 2019.

Ook dit jaar hadden we aan deelnemers geen tekort. In totaal deden 284 spelers mee en zij speelden bijna 190 wedstrijden in de speelsterktes variërend van 4 t/m 9.

Net als andere jaren werd er ook nu weer in poules gespeeld, zodat iedereen gegarandeerd twee wedstrijden speelde.

 

In het voorweekend begonnen de eerste wedstrijden met koud en grauw weer, maar het finale weekend sloten we af met zomerse temperaturen.

De sfeer zat er als vanouds goed in: sportieve wedstrijden, gezellige 'after tennis' met heerlijke taarten en lekkere hapjes en een muzikale feestavond.

Een dergelijk toernooi kan niet worden neergezet zonder sponsoren en de hulp van vele vrijwilligers. Zij hebben echt heel veel werk verzet en onze dank is groot!


Voor degenen die graag nog even willen nagenieten en terugblikken: alle foto’s staan in een foto-album (klik hier voor de link).

Onze speciale dank aan Koos Veefkind, Picture Perfect en de vele TVS amateurfotografen die deze fotoreeks hebben verzorgd.


Houd voor 2020 in je agenda alvast week 34 vrij (17-23 augustus). Dan zal de 10de editie van het Open Dubbel Toernooi plaatsvinden.

Zorg dus dat je er bij bent, want dit jubileum zal uitbundig worden gevierd.

 

« Terug

» Nieuws archief