Nieuws

Goed nieuws: de jeugd mag weer tennissen!

Vanaf woensdag 29 april mag de jeugd - onder begeleiding - weer tennissen. Er gelden wel bijzondere regels.

  • Kinderen t/m 12 jaar kunnen georganiseerd en onder begeleiding tennissen, zowel enkel als dubbel spel. Wedstrijden tegen spelers van andere clubs zijn niet toegestaan.
  • Jongeren van 13 t/m 18 jaar kunnen georganiseerd en onder begeleiding tennissen, alleen enkelspel op 1,5 meter afstand. Wedstrijden tegen spelers van andere clubs zijn niet toegestaan.

Wanneer kan er onder begeleiding getennist worden?

  • Op woensdagmiddag vanaf 13 mei. Dan beginnen de lesuren weer van tennisschool Challenge. Het tennispark is dan ook open om vrij te spelen. De precieze tijden zullen we nog via de website communiceren.
  • Als je vrij wil spelen buiten de lesuren, stuur dan een e-mail naar bestuur@tvstevenshof.nl en geef daarin aan op welke dag en hoe laat je wilt spelen.

Voor beide opties geldt dat het alleen kan als we de regels van het RIVM in acht nemen. Helaas mogen ouders of begeleiders niet mee het tennispark op: ze moeten hun kinderen buiten het hek afzetten en weer ophalen. Alleen de tennisleraar of een toezichthouder van het bestuur zal op het park aanwezig zijn.

Op het toegangshek bij het tennispark hangt een bord met de geldende regels.

« Terug

» Nieuws archief