Nieuws

Geslaagd jubileumfeest!

Zaterdag 26 maart 2022 vierden we ons 25-jarig jubileum, en hoe! Vanaf 13:00 stroomden de gasten binnen. Het zonnetje scheen heerlijk op ons mooie tennispark, alwaar allerhande attracties voor de kinderen klaarstonden.

Een kinderpretpark met springkussens, eendjes vissen, kop van Jut, clowntjes gooien en suikerspin. Een schmink-stand, waar je de meest prachtige gezichten opgeschilderd kon krijgen. En (tijdelijke) tatoeages.

 

Op de banen kon je de snelheid van je service meten of oefenen met de Tri-tennis door het balletje door grotere en kleinere gaten te slaan of de terugkaatsende bal steeds terug te slaan. Tussendoor werd er met het Rad van Avontuur gedraaid, wat leuke prijsjes opleverde.

Binnen was een tentoonstelling met foto's en historisch materiaal. En vanaf vier uur begon DJ Pablo muziek te draaien. Eerst buiten en later binnen.

 

Tegen de tijd dat de magen begonnen te knorren waren er sateetjes met salade, terwijl de voorzitter een lezing gaf over het ontstaan van de vereniging, die in het begin nog wel aardig klopte, maar waarvan het waarheidsgehalte gaandeweg omlaag ging. De veronderstelling dat ons tennispark al op de Peutingerkaart stond en dat het tennis vermoedelijk door de Egyptenaren was uitgevonden en meegenomen met het 1e Legioen naar onze streken vormden zo'n beetje het hoogtepunt van ongeloofwaardigheid, maar ... dat was ook de bedoeling!

 

Vervolgens werd er nog lustig op los gedanst op de geweldige muziek van DJ Pablo.

Al met al een zeer geslaagd lustrumfeest! We zijn de leden van het organisatiecomité dan ook zeer dankbaar voor het vele werk dat zij er in gestoken hebben.

 

Namens alle leden: bedankt!

Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief