TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief

Nummer 2 (11 augustus 2018)

 

Inleiding

Dit is de tweede nieuwsbrief van de TV Stevenshof. In deze brief brengen we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de komende activiteiten op onze vereniging.

 

Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi

Inschrijving gesloten

Over een week barst het weer los: Ons eigen Open Dubbel Toernooi, befaamd om zijn gezelligheid op en rondom de baan! Van 18 t/m 26 augustus meten dubbelteams vanuit de hele omgeving zich op sportieve wijze met elkaar. Inmiddels is de inschrijving gesloten; er hebben zich meer dan 150 koppels aangemeld. Ga voor het wedstrijdschema naar toernooi.nl.

Vrijwilligers gezocht

De commissies zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor het Open Toernooi. Ook tijdens het toernooi kunnen zij de nodige hulp gebruiken, bijvoorbeeld om te helpen bij de opbouw, om een bardienst te draaien, om hapjes te maken of taarten te bakken. Geef je dus op als vrijwilliger! Kijk op de website wanneer en welke hulp nog nodig is. En stuur dan een mailtje naar: vrijwilligerotc@tvstevenshof.nl.

Tennisbanen gesloten op opbouwavond

Op vrijdagavond 17 augustus a.s. wordt de vereniging omgebouwd tot een toernooiwaardige locatie. Het is daarom die avond niet mogelijk te tennissen. Uiteraard is iedereen wel van harte welkom om een handje mee te helpen!

 

Facelift terrastafels en barkrukken

De Onderhoudscommissie is druk in de weer geweest en heeft de terrastafels van een nieuw tafelbald voorzien. Ze zien er weer prachtig uit!

Ook de barkrukken zijn onder handen genomen en helemaal opnieuw bekleed. Zonde dus om ze zo maar mee naar buiten te nemen!

Klik hier voor meer foto's.

 

Het bestuur bedankt de leden...

Leden van Tennisvereniging Adegeest hebben de afgelopen weken gebruik mogen maken van onze banen, in verband met de aanleg van nieuwe tennisbanen op hun park. Het bestuur van de TVS wil jullie allemaal bedanken voor jullie begrip en gastvrijheid!
 

Altijd afhangen

Het bestuur verzoekt de leden om altijd een baan af te hangen. Ook als het niet druk is, en ook als de kantine niet open is.
In dat laatste geval kun je met je pas een baan afhangen op het bord beneden naast Cordes.

En ... vergeet op het elektronische afhangbord niet op 'bevestigen' te drukken, nadat je een baan toegewezen hebt gekregen.

 

Korte berichten

  • De zomer klaverjasavond van 7 juli 2018 was als vanouds gezellig. Wie er uiteindelijk gewonnen heeft, zie je hier!
  • 23 juni 2018 was er een sportieve tennisclinic voor de jeugd met ter afsluiting een gezellige en goed verzorgde barbecue. Kijk hier voor een fotocollage.
  • Houd je mailbox in de gaten. Volgende week zal er nog een speciale editie van de nieuwsbrief verschijnen, geheel gewijd aan het Open Toernooi.
 

Website

Tot slot willen we jullie wijzen op de website van onze vereniging. Ben je op zoek naar informatie over aanstaande evenementen of wil je weten wie er in een bepaalde commissie actief is? Kijk dan op www.tvstevenshof.nl. Daar vind je alles wat je weten moet!

 

« Terug