TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2020-3 / Speciale Open Toernooi editie

Nieuwsbrief

Augustus 2020, Nummer 3

 

Het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi

Deze derde nieuwsbrief is helemaal gewijd aan het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi, dat over anderhalve week losbarst.
Hoewel het natuurlijk een aangepaste editie is dit jaar, belooft het, dankzij de inzet van vele vrijwilligers, weer een mooie toernooiweek te worden!

 

Het toernooi

Het toernooi start op zaterdag 15 augustus en eindigt met de finales op zondag 23 augustus. Er worden dames-, heren- en gemendge dubbels gespeeld in de speelsterktes 4, 5, 6, 7 en 8. Indeling naar actuele rating.
In de poulefase speel je geen derde set maar een supertiebreak. Lees hier meer.

Er zijn 138 inschrijvingen. Benieuwd naar de deelnemers en wedstrijdschema's? Kijk hier.

 

 

Voorbereidingen

Het tennispark zal de donderdagavond voor het toernooi (13 augustus) weer flink worden opgetuigd: Er komt een bar beneden, er wordt een tent opgezet, er wordt gezorgd voor extra terrasruimte, en het hele clubgebouw wordt goed schoongemaakt en versierd. Kortom: er is een hoop werk te verzetten, dus extra vrijwilligers zijn altijd welkom ... Heb je zin om mee te helpen? Meld je dan aan via bareven@tvstevenshof.nl.

 

Sponsorloterij

De Sponsorcommissie heeft het ook dit jaar voor elkaar gekregen een sponsorloterij te organiseren. Laat je verleiden en beproef je geluk! Lootjes zijn te verkrijgen aan de speciale loterijbalie in de kantine. De loterij heeft dit jaar één trekking: op zaterdag 22 augustus om 15:00 uur maak je kans op prachtige prijzen! Kijk voor de te winnen prijzen en de spelregels hier.

 

Eten en drinken

Ook dit jaar zal weer goed voor de inwendige mens worden gezorgd. Warme maaltijden zitten er helaas niet in, maar er zijn wel broodjes te krijgen.
Ook borrelhapjes zullen voorhanden zijn, naast uiteraard een uitgebreide selectie drankjes.

 

Inrichting park

Zowel boven als beneden is er een bar, waar je je consumpties kunt bestellen. Het terras boven wordt omgedoopt tot 'Spelersterras'; in principe drinken alleen de toernooideelnemers na afloop van hun wedstrijden daar koffie of een drankje.
Beneden is er ruimte voor de toeschouwers. Ook bij het tuinhuisje wordt een terras aangelegd, zodat er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Op de trap is routering aangebracht; verder wordt van de aanwezigen verwacht dat ze zelf goed opletten en de regels in acht nemen.

 

Coronaregels op het park

Als iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden kent en neemt, zal het toernooi vast en zeker gladjes verlopen. Daarom even de 'Coronaregels' op een rij:

 1. Houd anderhalve meter afstand
 2. Heb je koorts of voel je Covid-klachten, meld je af
 3. Heeft je huisgenoot Corona-klachten, meld je af
 4. Bezoekers zijn verantwoordelijk voor hun eigen gedrag
 5. Tennissers boven op het buitenterras, publiek beneden op het terras
 6. Alleen consumeren op een barkruk/stoel aan tafel
 7. Stoelen laten staan
 8. Op de laan tussen de banen 1,2,3 en 5,6 alleen staan, zonder consumpties
 9. Betalen met PIN
 10. Samen kunnen we er een leuk toernooi van maken!
 

Korte mededelingen

 • Beperkte mogelijkheid tot vrij spelen: Doe je niet mee met het toernooi, maar wil je wel tennissen? Houd dan rekening met zeer beperkte mogelijkheid tot vrij spelen. Zijn er banen leeg dan kan het, maar het toernooi heeft voorrang.
 • Communicatie: we proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten. Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl.
 

 

« Terug