TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2024-1 (correctie)

Nieuwsbrief

2024, Nummer 1 (januari)

 

Inleiding

Dit is de eerste nieuwsbrief van de Tennisvereniging Stevenshof van dit jaar. De eerste activiteit zit er ook al weer op: vorige week zondag was het Oliebollentoernooi een groot succes. De nieuwjaarsreceptie die erop volgde was ook erg gezellig. Meer daarover in de rubriek 'Van het Bestuur'. Verder kondigt in deze nieuwsbrief de Evenementencommissie de volgende tennisactiviteit aan, en herinneren we je aan enkele zaken die we al eerder onder jullie aandacht gebracht hebben. 

N.B. Zojuist heb je al een nieuwsbrief in je postbus ontvangen; helaas ontbrak daar nog wat in. Vandaar deze tweede versie.

 

Van het Bestuur

Beste leden,

Afgelopen zondag 7 januari is het nieuwe jaar sportief afgetrapt met het inmiddels befaamde Oliebollentoernooi op onze club. Zo'n 50 sportieve Stevenshoffers trotseerden de eerste koude periode van deze winter en speelden allen 3 dubbelpartijen. Tussendoor werd er gesmuld van de heerlijke oliebollen, appelbeignets en kaasstengels, die al vroeg in de ochtend bereid waren door Walter, Chris, Mario en Jer. Na vele spannende en gezellige wedstrijden werden rond 16.30 uur de winnaars bekend gemaakt door Zita en Ger, die dit eerste toernooi van 2024 weer prima hadden georganiseerd. Dit jaar gingen Sylvia, Peter, Marleen en Harold er met de prijzen vandoor. Van harte gefeliciteerd!

Direct hierna volgde de nieuwjaarsreceptie van de TV Stevenshof. Onze voorzitter Martin hield een openingswoordje en daarin werd op gepaste wijze stil gestaan bij de overledenen van onze club afgelopen jaar, te weten Sjaak van der Reijden, Ruud Nievaart, Anneke Jeuster, Frank Montanje en Joop Harland.

Hierna is kort vooruit en terug geblikt en benoemd dat we dit jaar echt kunnen gaan Padellen op onze club. Op 2 februari om 14:00 uur gaat de eerste schop de grond in, mits er volgens onze verwachting geen bezwaren meer worden ingediend op de verleende vergunning. Daarnaast zien we de positieve ontwikkeling dat steeds meer leden zich in willen zetten binnen onze vereniging en het aantal vacatures in de commissies en bestuur lijkt te worden ingevuld. Hiermee komen we weer op sterkte om er dit jaar wederom een mooi en sportief jaar van te maken. Natuurlijk blijven extra vrijwilligers altijd welkom evenals een mannelijke deelnemer voor de vrijdagavondcompetitie deze winter.

Na het gezamenlijke proostmoment is er gezellig nagepraat over de kerstdagen en vooruit gekeken naar de vele sportieve hoogtepunten die we ongetwijfeld gaan beleven op de Stevenshof!  

De volgende sportieve evenementen zijn al gepland:

  • de uitwisseling met Adegeest op zondag 3 maart;
  • op zaterdag 23 maart organiseert de evenementencommissie een Tie-break dubbel toernooi voor alle leden.

Maar eerst op naar het dichtstbijzijnde evenement, dat is de Klaverjasavond op 20 januari. 

 

Tie-break dubbeltoernooi zaterdag 23 maart 2024

De Evenementencommissie organiseert zaterdag 23 maart vanaf 12:30 een tie-break toernooi. We zullen dubbels spelen in de vorm van super tie breaks (tot de 10). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we poultjes maken met tegenstanders op hetzelfde niveau. Iedereen is dus welkom!

In april start weer de competitie, dus hoe fijn dat je die super tie break nog even kan oefenen! Meld je snel aan via de barcode op de poster of via deze link: Aanmeldformulier tie-break toernooi.

 

Herinnering: Algemene Ledenvergadering vrijdag 23 februari 2024

Je bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de TV Stevenshof op vrijdag 23 februari om 20:00 uur in ons clubhuis.
Dit is het moment waarop het Bestuur verantwoording aflegt over de activiteiten van het afgelopen jaar, de toekomstplannen met je deelt en ook graag samen met je bespreekt.

Aanvullende agendapunten of eventuele vragen kun je tot uiterlijk zondag 11 februari a.s. inbrengen via e-mail aan: secretaris@tvstevenshof.nl.
De agenda, en het verslag van de vorige ALV, zijn te downloaden via de TVS-website.

 

Herinnering: Klaverjasavond zaterdag 20 januari 2024

Kom gezellig een avondje kaarten. Alle leden van de vereniging zijn welkom, met hun partner, broer, dochter, vader, tante, buurvrouw etc. Meld je via e-mail aan bij Walter: wabunnig@ziggo.nl.

 

Doe mee met de Laddercompetitie!

Ongeveer een half jaar nu hebben we op de TVS een laddercompetitie, zowel in de enkel als in de dubbel. Inmiddels spelen 13 dubbelteams en 18 enkelspelers driftig onderlinge wedstrijden. Lijkt jou dat ook leuk, geef je dan vooral op! Hoe meer mensen meedoen, hoe beter. Omdat het leven in de brouwerij brengt, maar ook omdat de speelniveaus van de tegenstanders dan beter op elkaar kunnen worden afgestemd. De sfeer is heel ongedwongen; je speelt gewoon tegen clubgenoten. En je kunt zelf kiezen wanneer en hoe vaak je een wedstrijd wil spelen.

Ga naar de TVS Clubladder op de website en meld je aan. Je kunt ook de gratis app Clubladder van Sportconnexion downloaden. Daarin kun je je aanmelden, je wedstrijden plannen, de standen doorgeven, en natuurlijk bijhouden op welke positie je staat op de ladder.

Aarzel niet langer en ladder mee!

 

 

« Terug