TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2024-2

Nieuwsbrief

2024, Nummer 2 (februari)

 

Inleiding

Dit is de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Goed nieuws is dat er nu eindelijk een begin is gemaakt met de aanleg van de padelbanen.
Voordat de Voorjaarscompetitie in april weer losbarst, staan er nog 2 tennistoernooien gepland op resp. 3 en 24 maart, waarvoor je je nog steeds voor kunt aanmelden.
En vergeet niet je stem te laten horen op de ALV van 23 februari a.s. 

 

Herinnering: Algemene Ledenvergadering vrijdag 23 februari 2024

Je bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 23 februari a.s. om 20:00 uur in het clubhuis.
Dit is het moment waarop het Bestuur verantwoording aflegt over de activiteiten van het afgelopen jaar, de toekomstplannen met je deelt en ook graag samen met je bespreekt. Dus we hopen dat we kunnen rekenen op je komst.

 

De agenda is inmiddels aangevuld met agendapunten, ingebracht door leden.
De agenda en het verslag van de vorige ALV (31-3-2023), zijn te downloaden via de TVS-website.

 

Eerste spade in de grond voor aanleg padelbanen

Lang wachten is eindelijk beloond!

2 februari jl. is de eerste spade de grond ingegaan voor de aanleg van twee padelbanen, gepland op de huidige baan 6.
De Gemeente heeft de vergunning verleend. De 2e periode van 6 weken om eventueel bezwaar te maken is voorbij en aan alle normen en regels is voldaan.

Dus de bouwfase is nu echt van start gegaan! Bekijk een impressie van de eerste werkzaamheden.

Baan 6 is dus niet meer beschikbaar als tennisbaan!

 

Uitwisseling met Adegeest, zondag 3 maart 2024

Het is weer zover, op zondag 3 maart a.s. wordt de jaarlijkse tennisstrijd in de dubbel aangegaan met TV Adegeest. En TVS wil de wisselbeker natuurlijk heel graag in bezit houden!

De uitwisseling start 11:45 uur en vindt plaats bij TV Adegeest (Voorschoten). Er spelen 12 dames en 12 heren, totaal 24 deelnemers per vereniging.

Je kunt je nog steeds aanmelden (t/m zondag 25 februari a.s.) via een e-mail aantoernooicommissie@tvstevenshof.nl  

Je krijgt een bevestiging van je deelname of je wordt op de reservelijst geplaatst. Er kunnen nl. nog last-minute afzeggingen komen.

 

Tie-break dubbeltoernooi, zaterdag 23 maart 2024

De Evenementencommissie organiseert zaterdag 23 maart a.s. vanaf 12:30 een tie-break toernooi (18+).

In april start de competitie weer met de super tie-break als vervanging van de 3e set. Dus hoe fijn om die super tie-break nog even te oefenen in het dubbelspel! De dubbels worden op tennisniveau ingedeeld. 

Aanmelden (individueel of met partner) is nog steeds mogelijk t/m zondag 17 maart a.s. via de QR-code op de poster (klik op de afbeelding voor een vergroting) of via deze link: Aanmeldformulier tie-break toernooiIedereen is welkom, dus doe gezellig mee!

Heb je je al opgegeven? Dan ben je verzekerd van deelname!

 

Gezellige klaverjasavond, zaterdag 20 januari 2024

Na ontvangst met koffie en cake, kon het klaverjassen beginnen. Fijn ook om weer eens een paar nieuwe gezichten te zien.

Een aantal is nog niet zo bedreven in het spelletje, maar wel heel enthousiast. Gelukkig wordt er niet met het mes op tafel gespeeld en wordt er relaxed met foutjes omgegaan. We zitten er tenslotte voor ons plezier!


Meteen maar de winnaars bekend maken. 1e prijs voor Chris, 2e prijs voor Marcel en de 3e prijs voor Danny.

Er waren mooie prijzen te winnen. Wat te denken van een pizzarette, een keukenmachine en een Monopoly spel.
Ook hadden Walter en Ger een paar leuke toevoegingen bedacht. Prijsjes voor de eerste 2 pitten en prijs voor de eerste 2 natten (voor de tegenspelers uiteraard).

Mede door Walter en Ger, die regelmatig langskwamen met kaas, worst en bittergarnituur, is het weer een leuke avond geworden.

Met dank aan Koos Veefkind. Zie de TVS website voor meer foto's.

 

Korte mededelingen

  • Wist je dat je alle activiteiten van de vereniging kunt terugvinden op de TVS-website, onder 'kalender'? Zes opeenvolgende activiteiten staan vermeld op de 'homepage'. Wil je een meer compleet overzicht, klik dan op 'kalender'. Daar kun je per maand zien wat er gaande is.
  • We proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten.Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl. 

 

« Terug