TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief

Nummer 1 (18 juni 2018)

 

Inleiding

Dit is de eerste nieuwsbrief van de TV Stevenshof. In deze brief brengen we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de komende activiteiten op onze vereniging.

 

Nieuwe bestuursleden

Na een lange tijd van openstaande vacatures, heeft het bestuur eindelijk versterking gekregen! In de periode april/mei zijn er maar liefst drie nieuwe bestuursleden aangetreden:
- Angelique Tisseur (Secretaris)
- Zita de Wijs (Algemeen bestuurslid)
- Ruud Koene (Algemeen bestuurslid)

Voor meer informatie over de samenstelling van het bestuur, de gezichten achter de namen en de onderlinge taakverdeling, klik hier

 

Nieuwe regels

Rookbeleid

We hebben er al eerder een e-mail aan gewijd: er is een nieuw rookbeleid ingegaan op ons tennispark. Het is voortaan alleen nog toegestaan te roken op de aangewezen zones. Lees hier meer.

 

Honden

Honden mogen mee het tennispark op, mits ze aangelijnd zijn. Dat geldt ook in de kantine.

En uiteraard geen uitwerpselen op het tennispark!

 

Algemene Verordering Gegegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei jl. is de nieuwe Europese privacywetgeving van kracht geworden. Ook onze vereniging gaat zorgvuldig met de persoonsgegevens om.

Het bestuur heeft een privacyverklaring opgesteld die inzicht geeft in hoe je gegevens worden gebruikt. Lees meer.

 

Vernieuwingen aan het park

Nieuwe ingang

De ingang tot het park is onder handen genomen. Het planten van zes leilindes heeft het aangezicht flink verfraaid. Ook zijn er nieuwe fietsenrekken geplaatst die meer ruimte bieden om fietsen en brommers te stallen. Wij gaan er dan ook vanuit dat er geen fietsen en brommers meer op tennispark zelf worden neergezet.

 

Parasols

Dankzij de opbrengst van de Loterij tijdens het Bunnig Open Toernooi van vorig jaar heeft de vereniging twee parasols aan kunnen schaffen voor het terras beneden.

 

Korte berichten

- Een gezellige BBQ voor de jeugd ter afsluiting van de competitie op zaterdag 23 juni 2018. Aanmelden kan nog tot 15 juni a.s. Lees meer.

- Clubkampioenschappen gemengd dubbel van 25 t/m 30 juni 2018. Houd rekening met beperkte mogelijkheid tot vrij spelen. Houd de website in de gaten voor andere berichtgeving.

- WoMen Day ofwel 'battle of the sexes' op zaterdag 30 juni 2018. Opgeven kan nog tot 24 juni a.s. Lees meer.

- Zomer Klaverjasavond op zaterdag 7 juli 2018. Gezellig samen een kaartje leggen. Aanmelden kan tot 6 juli a.s. Lees meer.

- De inschrijving voor het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi is geopend. Zegt het voort! Lees meer.

- In de Voorjaarscompetitie zijn 3 teams kampioen geworden. Mooie prestatie! Lees meer.

- Heb je je al opgegeven voor de Najaarscompetitie? Dit kan nog tot 24 juni a.s. Als het goed is, heb je een email ontvangen.

- De Barcommissie en de Evenementencommissie gaan samen verder als BarEvencommissie. Lees meer

 

 

 

 

« Terug