Nieuws

Inschrijving KNLTB voorjaar 55+ Leiden geopend

In 2019 wordt in de regio Leiden wederom de heren 55+ competitie georgani­seerd. Het is een recreatieve competitie: de resultaten tellen niet mee voor je ranking. Je speelt, afhankelijk van de poulegrootte, 8 tot 10 wedstrijden. Iedere wedstrijd bestaat uit 4 dubbels, die in twee speelronden van 60 minuten gespeeld worden. De competitie wordt afgesloten met een finaledag.

Speeldagen

Donderdagen : 4 april / 11 april / 18 april / 25 april / 9 mei / 16 mei / 23 mei / 6 juni / 13 juni / 20 juni
Inhaaldata: 30 mei / 27 juni

Inschrijven

De competitieleider kan van 2 t/m 14 januari 2019 de teams inschrijven op MijnKNLTB.nl.
Het inschrijfgeld bedraagt € 37,71 per team.

Indeling

De teams kunnen rechtstreeks ingeschreven worden in de gewenste klasse. Als leidraad kan het volgende aangehouden worden:
1e klasse          ongeveer speelsterkte 6 en 7
2e klasse          ongeveer speelsterkte 7 en 8
3e klasse          ongeveer speelsterkte 8 en 9

Invallersregeling

Een invaller mag geen hogere speelsterkte hebben, dan de speler waarvoor hij invalt. Ook mag een speler uit een hoger team niet invallen in een lager team. 

Kruisfinales en finaledag

De finaledag zal georganiseerd worden voor twaalf teams. Vier teams uit de 1e klasse, vier teams uit de 2e klasse en vier teams uit de 3e klasse. Bij meer dan vier poules in één klasse, waardoor er meer dan vier kampioenen zijn, zal een kruisfinale plaatsvinden. Informatie over de finaledag en eventuele kruisfinales wordt op een later moment bekend gemaakt.

« Terug

» Nieuws archief