TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 5

Nieuwsbrief

Nummer 5

 

Inleiding

Dit is de vijfde nieuwsbrief van de TV Stevenshof. In deze brief brengen we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de komende activiteiten op onze vereniging.

 

Regiotennis

Komende winter organiseert TV Stevenshof weer de regiowintercompetitie met drie verenigingen uit de buurt. Heb je zin om de winterse somberte te verdrijven met een wedstrijdje tennis? Geef je dan samen met je partner op en meet je krachten met tennissers van TV Leiden Zuid-West, Adegeest of Forescate!

Ga voor meer details naar de website: Regiotennis

 

Speelsterkte

Het einde van het tennisseizoen 2018 is in zicht. Dat betekent dat de KNLTB de speelsterktes voor 2019 zal bepalen. Benieuwd of jouw resultaten in competitie en toernooien hebben geleid tot een hogere rating? Donderdag 15 november 2018 zal de nieuwe speelsterkte voor 2019 voor ieder KNLTB-lid zichtbaar zijn in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. Klik hier voor meer informatie.
 

Vanuit het Bestuur

Het Bestuur vergadert wat af. Eens per maand worden er allerlei verenigingszaken besproken.
Lees hier wat er tijdens de laatste vergadering aan de orde kwam.
 

Korte mededelingen

  • Zaterdag 17 november is er een klaverjasavond op de club. Lees hier meer.
  • Ben je vrijwilliger binnen de vereniging? Zorg dan dat je erbij bent op vrijdagavond 23 november 2018! De Bar- en Evenementencommissie organiseert namens het Bestuur een gezellige avond om alle vrijwilligers voor hun inzet te bedanken.

  • Heb je bardienst en moet je de sleutel ophalen bij een van de sleuteladressen? Maak daarvoor van te voren even een afspraak. Kijk op de website voor de telefoonnummers van de sleutelhouders.

  • Nieuw huisadres of e-mailadres? Vergeet dan niet om deze wijziging per e-mail door te geven aan de TVS ledenadministratie.
    Speel je ook regelmatig toernooien? Wijzig deze gegevens dan ook in je profiel op toernooi.nl.
 

Zoek je informatie over de vereniging (bv. bestuur en commissies), aanstaande evenementen, competitie of andere zaken. Neem dan een kijkje op de website van onze vereniging, www.tvstevenshof.nl. Daar is alle informatie te vinden!

 

« Terug