TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2019-1

Nieuwsbrief

2019, Nummer 1

 

Inleiding

Dit is de eerste nieuwsbrief van de Tennisvereniging Stevenshof in het nieuwe jaar. 

Het bestuur wenst jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en hoopt jullie dit jaar vaak op de baan te zien!

Algemene Ledenvergadering, 22 februari 2019

Op 22 februari 2019 om 20:00 uur houdt de TVS haar jaarlijkse ALV in de kantine van het clubhuis. Wil je invloed op het reilen en zeilen van de vereniging? Zorg dan dat je erbij bent en praat mee!

Kijk voor de agenda van de ALV hier.

 

Samenwerking met Tennisvereniging Zuid-West

Namens de besturen TVS en Zuid-West:

In de afgelopen weken zijn de besturen van de tennisverenigingen Zuidwest en Stevenshof in gesprek gegaan, omdat we als verenigingen sterk op elkaar lijken en ook te maken hebben met dezelfde maatschappelijke ontwikkelingen en uitdagingen die daarmee gepaard gaan om de verenigingen gezond te houden. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we gesproken over het doel van onze verenigingen en hoe wij de toekomst zien. Eén van de onderwerpen is de mogelijkheid voor meer samenwerking tussen beide verenigingen. Wat kunnen we van elkaar leren, waar kunnen we samen optrekken (elkaar versterken) en wat kunnen we gezamenlijk organiseren voor onze leden? Door een goede samenwerking menen wij ook een betere positie te hebben binnen LEITENSA - het samenwerkingsverband voor alle Leidse tennisverenigingen.

De besturen blijven in gesprek en wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Voor vragen kan je natuurlijk terecht bij de bestuursleden.

 

Voorjaarscompetitie

De kortste dag is weer achter de rug: tijd om vooruit te kijken naar de KNLTB-voorjaarscompetitie.
De inschrijving is inmiddels gelsoten.

Kijk voor de speeldata op de website.

 

Ledenvoordeel

Tot 14 februari 2019 loopt bij TennisDirect een actie voor het bespannen van je racket, speciaal voor leden van onze tennisvereniging. Kijk voor de voorwaarden op de website.

Misschien ook goed om te weten dat we op de website een rubriek Ledenvoordeel hebbben waar van diverse sponsoren de voordelen voor onze leden vermeld staan!

 

Communicatie vanuit de TVS

Misschien hebben jullie het de afgelopen tijd al wel gemerkt: we proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. 

Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten. Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl.

 

Korte mededelingen

  • De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe leden! Klik hier voor meer info.
  • Hetzelfde geldt voor de jeugdcommissie. Kijk op de website.
  • Op 4 december jl. vond in de Stevenshof een bijeenkomst tussen verschillende gezondheids -en welzijnsorganisaties plaats onder het motto Stevenshof Vitaal. Ook onze vereniging was aanwezig met een delegatie. Een verslag van die dag lees je hier.
 

 

« Terug