TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2022-4

Nieuwsbrief

2022, Nummer 4 (juni)

 

Inleiding

Wat een fijn tennisseizoen is het weer! Er is alle gelegenheid om vaak op de baan te staan. De competitie is weliswaar voorbij, maar de tijd van de toernooien is aangebroken, waaronder ons eigen Bunnig Open. Vorige week hadden we onze eigen dubbelclubkampioenschappen; en het racket trekken op vrijdagavond wordt in ere hersteld! Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

 

Rackettrekken vrijdag 1 juli

Vrijdag 1 juli gaan we racket trekken op de Stevenshof. Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ondertussen een balletje te slaan; kom dan langs! We verzamelen om 19:15 uur in de kantine om de eerste ronde te verdelen. Het idee is om 4 rondes te spelen van elk 30 minuten. Na het tennissen is het tijd voor bier & bitterballen (of iets anders) in de kantine. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

 

Wat moet je meenemen:

- je KNLTB-pas

- je tennisracket

 

Tot dan!

Groetjes,

Saskia en Kirsten

 

Clubkampioenschappen Dubbel

De Clubkampioenschappen Dubbel werden gehouden van 5 t/m 12 juni a.s. Ondanks het beperkte aantal spelers, werd er toch met hand en tand gestreden voor de winst! Afgelopen zondag, met perfect tennisweer, speelden zowel de heren, de dames als de mixteams de finale. De titels gingen uiteindelijk naar: 

Dames 5/6: Marjan en Zita
Dames 7/8: Anja en Marijke  
Heren: Chris en Peter
Mix: Frances en Marinus

Van harte gefeliciteerd allemaal!

 

Wijziging in de regels voor afhangen

Tijdens de afgelopen ALV is besloten om de afhangapp te blijven gebruiken tot de evaluatie op de manier die we gewend zijn: alleen voor de banen 3 en 6. In de praktijk bleken er toch wat zaken onhandig te werken. Daarom is er een tussentijdse aanpassing gedaan. Kort komt het nu hier op neer:

Overdag gebruiken we alleen het digitale afhangbord in de kantine, of als de kantine dicht is, het houten afhangbord buiten.

's Avonds vanaf 19.15 staat de app open, zodat je 10 minuten van te voren je gereserveerde baan kan bevestigen via het afhangbord in de kantine. Je kunt dan meteen om 19 uur de baan op, dus wees sportief en boek de baan in het eerste blok van 19:15 tot 20:00, want dat komt per saldo neer op een uur spelen.

Uitgebreidere informatie kun je vinden op de website

 

Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi 2022: inschrijving is geopend!

De alweer 12e editie van het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 28 augustus.

De inschrijving is geopend!
Inschrijven kan t/m zondag 7 augustus a.s. via toernooi.nl.

Dus zegt het voort! Want dit is een uitgelezen kans voor dubbelpartners van elk niveau die zin hebben in een sportief én gezellig toernooi. 

Op de toernooi-pagina kun je terugkijken hoe de voorgaande toernooien zijn verlopen.

 

Verslag ALV 25 maart 2022

In maart was het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Wil je weten wat er speelt op onze vereniging? Lees dan het verslag.

 

Korte mededelingen

  • Bardiensten: Heb je je 3 bardiensten voor komend tennisseizoen al ingepland? Doe dit zo snel mogelijk! Lees hier hoe je dat kunt doen, ofwel via de KNLTB dienstenplanner of via de KNLTB club app.
  • We proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten.Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl

 

« Terug