TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2022-5

Nieuwsbrief

2022, Nummer 5 (juli)

 

Inleiding

De vakantieperiode is aangebroken, maar de diverse TVS-commissies zitten niet stil. De voorbereidingen voor het Open Toernooi zijn in volle gang, hoe staat het ervoor met de vervanging van de tennisbanen en het racket trekken op vrijdag wordt weer in ere hersteld. Je leest het allemaal in deze nieuwsbrief.

 

Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi 2022: inschrijving is t/m 7 augustus a.s. geopend!

De alweer 12e editie van het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 28 augustus.

Je kunt je nog steeds inschrijven t/m 7 augustus a.s. via toernooi.nl.
Maar wacht niet te lang, want VOL is VOL!

En zegt het voort! Want dit is een uitgelezen kans voor dubbelpartners van elk niveau die zin hebben in een sportief én gezellig toernooi. 

Op de toernooi-pagina kun je terugkijken hoe de voorgaande toernooien zijn verlopen.

 

Kunnen we op je hulp rekenen bij het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi?

De TVS commissies zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het Open Toernooi en zij kunnen jouw hulp zeer goed gebruiken!

Zowel voorafgaand aan het toernooi als tijdens het toernooi.

Je kunt helpen met het schoonmaken van het clubgebouw, het park 'toernooi-klaar' maken, je kunt een bardienst of keukendienst draaien, hapjes voor de spelers klaar zetten, de vaatwasmachine in- en uitruimen, etc.

Lees hier wanneer en wat je kunt doen.

We hopen dat je graag een handje komt helpen, zodat we met z'n allen een mooi toernooi kunnen neerzetten. Voor nieuwe leden is het een leuke manier om de vereniging beter te leren kennen.

 

Voortgang vervanging tennisbanen

Zoals gepresenteerd door het Projectteam 'vervanging tennisbanen' in de ALV van 25 maart jl., is het voorstel nu om de tennisbanen binnen 3 jaren te vervangen met een “rood zand variant”, bijvoorbeeld “Probounce en/of Advanced Redcourt”. Deze ondergrond heeft dezelfde karakteristieken als het huidige kunstgras, maar met als voordeel dat het bal-effect en -stuitergedrag vergelijkbaar is met dat van een gravelbaan.

Daarnaast heeft er een vooronderzoek plaatsgevonden voor uitbreiding van het park met 2 padelbanen. Het bestuur heeft de uitkomst van dit onderzoek positief ontvangen. Het zal verder worden uitgewerkt in het project 'vervanging tennisbanen'.

23 juni jl. is er een gesprek geweest met de Gemeente over een uitbreiding van het tennispark t.b.v. de padelbanen. Denk bijv. aan financiering en het gebruik van de groenstroken buiten het hekwerk. Dit gesprek is positief verlopen en zal nog een vervolg krijgen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Een eventuele volgorde van vervanging en in welk tijdpad dit gaat plaatsvinden, is nu nog te onduidelijk. Lees hier meer en bekijk de infographics met voorlopig tijdpad.

 

Racket trekken, laatste vrijdagavond van de maand

Het racket trekken op vrijdag 1 juli jl. was een succes en krijgt een vervolg.
Op vrijdag 30 september en vrijdag 28 oktober a.s. staan de volgende edities gepland.

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ondertussen een balletje te slaan; kom dan langs!
We verzamelen om 19:15 uur in de kantine om de eerste ronde te verdelen. Na het tennissen is het tijd voor bier & bitterballen (of iets anders) in de kantine.

Aanmelden van tevoren is niet nodig. Wat moet je meenemen is je KNLTB-pas en je tennisracket!

 

Tenniskids Oranje, zomercompetitie 2022

Hoera, er is weer een nieuw jeugdteam!

10 kinderen van 9 t/m 11 jaar hebben meegedaan aan de KNLTB Tenniskids Oranje competitie, die van zondag 19 juni t/m zondag 10 juli (4 zondagen) plaatsvond. Alle kinderen speelden voor het eerst competitie en ze vonden het erg leuk!!
Paul Dekkers van de tennisschool Challenge heeft het team begeleid. TVS-team in het wit op de foto. Bekijk hier de andere foto's.

De tegenstander was TV Overbos uit Warmond. De eerste 2 keer bij Warmond en daarna 2 keer bij ons. De kinderen hebben het heel goed gedaan. De eerste 3 keer was de eindstand in het voordeel van Warmond, maar de laatste zondag heeft het TVS-team met 45 tegen 43 gewonnen. Echt heel leuk!

Het team gaat ook deelnemen aan de Najaarscompetitie. Iedereen heeft er nu al veel zin in!

 

Nieuwe enthousiase leden gezocht voor de Sponsorcommissie

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. De sponsoren maken het veelal mogelijk om extra activiteiten te organiseren, die niet gefinancierd kunnen worden uit het verenigingsbudget.

De Sponsorcommissie is naarstig op zoek naar nieuwe leden, aangezien de huidige leden hebben aangegeven dit jaar te willen stoppen.

 

Is netwerken je op het lijf geschreven of beschik je misschien al over een netwerk van mogelijk sponsoren, dan is dit je kans om iets bij te dragen aan de vereniging.

Lees hier over wat de Sponsorcommissie doet en wie je kunt benaderen voor informatie.

 

Korte mededelingen

  • Bardiensten: Heb je je 3 bardiensten voor komend tennisseizoen al ingepland? Doe dit zo snel mogelijk! Lees hier hoe je dat kunt doen, ofwel via de KNLTB dienstenplanner of via de KNLTB club app.
  • We proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten.Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl

 

« Terug