TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2019-3

Nieuwsbrief

2019, Nummer 3

 

Inleiding

Dit is de derde nieuwsbrief van de Tennisvereniging Stevenshof van dit jaar. Het voorjaar is aangebroken, dus de KNLTB-competitie staat weer voor de deur!

Vanuit het Bestuur

Zoals al een aantal keren gecommuniceerd (ook tijdens de recente ALV), is het Bestuur dringend op zoek naar versterking. Omdat Gert van Stein, zoals afgesproken, zijn interim voorzitterpositie na de ALV weer heeft ingeleverd, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter. Op dit moment worden de bestuursvergaderingen bij toerbeurt voorgezeten door de andere bestuursleden. Dit is echter geen ideale situatie. De voorzitter van de vereniging is het gezicht naar buiten en ook het boegbeeld van de vereniging. Deze belangrijke positie wordt op dit moment dus niet ingevuld.
Daarnaast hebben 2-3 van de huidige bestuursleden aangegeven in 2020 te willen aftreden. Deze bestuursleden hebben vele jaren een waardevolle bijdrage geleverd aan het leiden van de vereniging. Daarom zijn wij ook naarstig op zoek naar 2-3 nieuwe bestuursleden, die na een inwerkperiode de tweede helft van dit jaar de taken van deze scheidende bestuursleden kunnen overnemen. 'Vers bloed' en een 'frisse wind' is altijd goed om het Bestuur alert en daadkrachtig te houden!
Het Bestuur hoopt van harte dat leden zich aanmelden (e-mail: bestuur@tvstevenshof.nl) om het bestuur tijdig weer op volle sterkte te brengen. Anders bestaat er een grote kans dat de vereniging na dit jaar onbestuurbaar wordt, hetgeen een zeer onwenselijke situatie is. Derhalve deze noodkreet!

 

In de tweede week van maart is op het tennispark een splinternieuwe lichtinstallatie aangelegd, die voldoet aan de meest moderne eisen ten aanzien van energiebesparing en duurzaamheid. Hierbij draagt de tennisvereniging Stevenshof ook een steentje bij aan de verdere verduurzaming van het tennispark.
Zie de foto's van de spectaculaire aanleg van de verlichting.

 

KNTLB Voorjaarscompetitie senioren, landelijk en district Noordwest

Zaterdag 6 april a.s. gaat de KNLTB Voorjaarscompetitie weer van start. Er wordt gespeeld op zaterdag, zondag en maandagavond. De laatste competitiedag is zondag 2 juni 2019.

Houd dus rekening met beperkte mogelijkheid tot vrij spelen in deze periode!

Bekijk de samenstelling van de teams en competitie-indeling.

 

TVS is partner van Libema Open tennistoernooi Rosmalen

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige grastennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen.

Koop een entreekaartje met de speciale actiecode en onze verenging verdient €5,00 per verkocht kaartje. Bekijk de actie.

 

Jeugdcommissie TVS en ZuidWest gaan samen

Sinds 1 april 2019 zijn de jeugdleden van verenigingen Stevenshof en ZuidWest samenvoegd. Er is 1 jeugdcommissie voor beide verenigingen: jeugdcommissieZWST@gmail.com
Het bundelen van krachten heeft verschillende voordelen:
- Vanaf 1 april 2019 mogen jeugdleden bij beide verenigingen tennissen.
- Er is meer jeugd is om mee en tegen te spelen.
- Er kunnen kinderen meedoen aan de toernooien en andere gezamenlijke activiteiten.
- Er is gezamenlijke jeugdkalender gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

 

Terugblik op Regiotennis 2018-2019

Vrijdag 8 maart jl. is de Regiotennis (wintercompetitie tussen Adegeest, Stevenshof en Zuidwest) weer afgerond. Nu al weer het derde jaar dat met name Roger Krom van Adegeest zich weer bijzonder heeft ingespannen om alle wedstrijden gepland, aangepast, verzet en gespeeld te krijgen. De vele verhinderingen en het slechte weer maakten het helaas onmogelijk om ook alles af te ronden. Aan de organisatie lag het in ieder geval niet. Toch weer 50 koppels die hebben meegedaan en die samen een kleine 3500 games hebben gespeeld. De afsluitende bijeenkomst, dit jaar bij ons op het park, was gezellig. Beetje napraten, opscheppen en de 6 winnende koppels zijn bekend gemaakt.
De Regiocompetitie, opgezet om de wintermaanden te overbruggen (anders zitten we toch maar op de bank ...) was weer zo'n succes dat Roger heeft aangegeven het volgend jaar weer te organiseren.
Dus let op!! Naar verwachting kun je je in oktober 2019 weer inschrijven voor de 2019-2020 ronde.

 

Nieuw bar-assortiment 

Vanaf nu is het assortiment van de bar uitgebreid!

Er is Grimbergen Blond op de fles verkrijgbaar, en overheerlijke nachochips met gesmolten kaas met maar liefst drie sausjes! Het ziet er heerlijk uit...

 

Korte mededelingen

 • Noteer alvast in je agenda:
  • 17 t/m 22 juni 2019: Clubkampioenschappen senioren Dubbel (met rating).
  • 17 t/m 25 augustus 2019: Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi. De voorbereidingen zijn weer in volle gang!
 • Sinds 1 maart 2019 staat de bardienstplanner weer open om je bardiensten in te plannen. Je tennispas wordt pas geactiveerd, als je je bardiensten hebt ingepland (tenzij je de bardiensten hebt afgekocht).  Kijk hier voor meer informatie voor het inplannen van bardiensten.
 • De Voorjaars-klaverjasavond van 23 maart 2019 was weer als vanouds gezellig. Lees meer.
 • Er is weer een nieuw, bijgewerkt TVS Informatieboekje 2019-2020. Lees meer.
 • Communicatie: we proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten.
  Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl.

 

« Terug